Ett helt mj-år har passerat och nu vill vi ha din hjälp att summera det gångna året. Vilken var den bästa modellen/byggsatsen som kom ut på marknaden under året? Innan omröstningen kan börja så behöver vi din hjälp att ”nominera” vilka modeller som skall vara med i omröstningen.

Färdigmodeller och byggsatser kan anmälas fram till den 15 januari och därefter blir det en omröstning bland Modellrallarens läsare fram till den 6 februari. Som tack för hjälpen har du chansen att vinna ett presentkort på 100 kr hos en av Sveriges Mj-butiker! Vi har 3 presentkort att dela ut så sätt igång och skicka in dina nomineringar till tävlingen nu! (Varje nominerad modell ger en ”lott” när vi drar vilka som vinner presentkorten så ju fler modeller du bidrar med, just större är chansen att vinna!)

Kravet är att modellen eller varianter av modellen skall ha kommit ut på marknaden under 2010 samt att modellen tillverkats i serie och varit allmänt tillgänglig direkt från tillverkaren eller via återförsäljare. Både färdigmodeller och byggsatser kan anmälas.

Följande modeller är redan anmälda till ”Årets svenska modell 2010”, om inte annat anges så är det en färdig modell modell i skala 1:87.

ACME Green Cargo Re
Brekina Volvo 145
Brekina Ford Transit ”ASG”
Brekina VW Transporter ”ASG”
Jeco Du
Jeco Almunge station
MGP T43 (byggsats, 1:160)
Mobaart Hennans station (byggsats)
Märklin Gasvagn ”Statoil”
Märklin T44, 37941
NMJ 40-talsvagnar
Heljan T21

Anmäl fler modeller nedan. Som tack för hjälpen har du chansen att vinna ett presentkort på 100 kr hos en av Sveriges Mj-butiker! Vi har 3 presentkort att dela ut så sätt igång och skicka in dina nomineringar till tävlingen!

About The Author

Related Posts