Skandinaviskt från Roco 2016

Presentationen av nyheter inom mj-branschen är idag mer flexibel än för bara några år sedan. Nyheter presenteras fortlöpande och storproducenten Roco är inget undantag. Många av nyheterna var redan kända när nyhetsprospektet inför 2016 publicerades i slutet av december.

Roco har av tradition varit ett företag som levererat många intressanta modeller för skandinaviska modellrallare och kommande år tycks inte bli något undantag. Många av nyheterna har aviserats tidigare. Den parkopplade kombivagnen T2000 för containrar och lastbilstrailers som har varit en aviserad nyhet från företaget under ett par-tre år ser nu ut att bli verklighet. Man fortsätter även leverera nya versioner av de Rc-lok man lanserade under 2015.

Här hittar man det kompletta prospektet från Roco.

Mer om Rocos svenska nyheter hittar du på vår sida för årets nyheter.