En höstnyhet från Lenz är ett USB gränssnitt för att koppla samman modelljärnvägen med datorn.

Text: Jocke Hultgren

Lenz senaste produkt är en liten dosa som man kopplar in i datorns USB-port i den ena änden och ansluter till sitt XpressNet i den andra. Med de program som följer med gränssnitten kan man kontrollera loken och alla dess funktioner under körning.

Det följer även med ett program för att programmera dekodrar. Det är samma programmering som man i vanliga fall gör med handkontrollen, men med datorns hjälp kan man göra processen mer överskådlig och se effekten av de ändringar man gör direkt på bildskärmen.

Mer om gränssnittet kan du läsa i Lenz eget informationsblad.

Systemet kräver att man sedan tidigare har en centralenhet från Lenz samt en dator med USB-port där man har Windows 2000 eller Windows XP installerat.

Art. 23150

About The Author

Related Posts