Youtubeklipp från Trollhättan

Den senaste helgen arrangerades en mj-mässa med många moduler på plats i Trollhättan. Platsen var Innovatum,  ett område som tidigare var Nohab:s lokfabrik, men som idag inrymmer både upplevelsecenter och företagshotell.

Text: Jocke Sannagård
Foto: AiR

Modellrallaren fanns inte på plats under helgen, men det gjorde många andra och den här korta artikeln sammanfattar en del av det som skrivits och visats på olika diskussionsforum och Youtube. Mycket av det som visats har mycket hög kvalité, både sett till produktionen och tekniken och det är intressant att se hur man på 50 mils avstånd ändå kan få delta i det evenemang som gått av stapeln.

Signaturen ”Anton” var en av besökarna på plats och gjorde både ett videoreportage (se ”Antons” videoreportage på Youtube) och ett bildreportage. Det senare har publicerats i en tråd på diskussionsforumet Stinsen där flera användare publicerats sina bilder från evenemanget . Även signaturen ”StefanC” har besökt evenemanget och gjort ett bra videoreportage på Youtube.

Signaturen ”Fniss2006/AiR” har på Youtube publicerat två olika filmer, dels en film inför evenemanget, dels en film där man ur en lite annorlunda vinkel får följa ett F-lok från Heljan som tar sig runt anläggningen.

Mässan har även uppmärksammats i en tråd på Svensk Mj-Forum.