NMJ har under januari kommit ut med en femte version i sin serie svenska 60-talsvagnar i H0. Man har nu kommit till mitten av 80-talet då vagnsgenerationen moderniserades och SJ införde ”Intercity” som en benämning på snabbare och enhetligare tåg mellan Sveriges största städer.

Text: Jocke Sannagård
Foto: NMJ

Hela serien av vagnar har levererats till svenska mj-handlare under januari och NMJ rapporterar på sin hemsida att några av de aktuella modellerna redan är slut i deras lager, det är dock troligt att det kommer levereras  fler modeller efterhand. Liksom tidigare serier så är NMJ:s modeller väldetaljerade, de har bland annat inredning med en detaljeringsgrad som ingen annan serietillverad personvagn visat tidigare. Vi har synat en tidigare serie 60-talsvagnar här på Modellrallaren.

Vill dui veta vilka modeller NMJ kommit med så kan du se hela listan på modeller på NMJ:s hemsida. Den senaste serien 60-talsvagnar från NMJ har även diskuterats i en tråd på diskussionsforumet Stinsen

About The Author

Related Posts