Nytt liv i Modellrallaren

Är du en frekvent användare av Modellrallaren så är du säkert väl medveten om att det inte skett några uppdateringar av sajten det senaste året. Modellrallaren är till stor del ett enmansprojekt och när den ende mannen inte har tid att prioritera webbplatsen Modellrallaren så är detta effekten, en hemsida som sover en söt törnrosasömn.

Emellertid så kom det häromdagen ett mejl som ifrågasatte detta och faktum är att personen i fråga hade en poäng i det som skrevs och därför är det min ambition att Modellrallaren återigen ska vakna till liv och förhoppningsvis få en och annan uppdatering framöver. Framför allt kommer det ske i form av mina egna blogginlägg där stort och smått inom mj-hobbyn kommer att tas upp.

Mina artiklar publiceras sedan dryga året tillbaka i tidningen Allt om Hobby och så kommer det förbli, men Modellrallaren har en del finesser som tidningen inte kan erbjuda och det är min ambition att jobba på med dessa framöver.

Mvh

Jocke Sannagård
Skapare och redaktör på Modellrallaren.se