Brekina kompletterar i höst sin Volvo 140-serie med Volvo 144 och 145 i vardera tre nya färger, dessutom gör man en modell av Volvo 145 i polisutförande.

Text: Jocke Sannagård
Foto: Brekina

I Brekinas höstkollektion presenterar man som sagt Volvo 144 och 145 i flera nya färger. För Volvo 144 (sedanmodellen) så är det färgerna guld, silver och blått som gäller, alla tre färgerna med metallic-imitation.

Volvo 145 (kombimodellerna) kommer i färgerna vitt, gult och grönt.

Dessutom kommer Volvo 145 i polisutförande. Som man kan se på bilden så har modellen en något märklig placering av blåljusen, om detta är fel utfört på protypen eller om det är en miss som även kommer på den serieproducerade modellen återstår att se.

Mer om Brekinas 140-serie finns att läsa i en tidigare artikel på Modellrallaren.

About The Author

Related Posts