Heljan har publicerat de första bilderna på prototypen för den kommande modellen av dieselloket T21 i H0.

Det var hösten 2007 som man aviserade att man hade för avsikt att ta fram en modell i H0 av det svenska dieselloket T21. Då hade man en tid arbetat med att ta fram ett CAD-underlag till den kommande produktionen. Nu har en första prototyp av den kommande modellen presenterats på företagets hemsida.

Enligt information från flera svenska butiker så kommer man producera modellen i både 2-räls DC och 3-räls AC utförande. De modeller man avser att komma med har nummer 58, 66 och 99. Det är oklart om modellen kommer gå att köpa med ljuddekoder och högtalare förmonterad.

Mer om modellen av T21
Se fler prototypbilder på Heljans hemsida. Nyheten om att Heljan hade för avsikt att producera T21 i H0 var en av de mest lästa notiserna på Modellrallaren under hösten 2007. Ta del av diskussionerna om den kommande modellen på forumet ”Stinsen”. Klicka på länkarna nedan för att ta del av det som skrivits och själv lämna kommentarer: T21 från Heljan, Heljannyheter! T21!

About The Author

Related Posts