Norskt superlok från NMJ


Dieselloket Di 6 kommer som väldetaljerad modell i H0

De första modellerna av dieselloket Di6 i ”superlineutförande” har nu kommit från NMJ. Samtidigt kommer man med en modell av loket i det utförande de fick efter sin tid i Norge, som ME 26 hos Dispolok. Ett företag som hyr ut el- och diesellok till operatörer i stora delar av Europa.

Det är två riktigt flotta modeller man kommer med i små serier. Bägge modellerna levereras med fyra nummer och serierna omfattar 120 modeller av Di6 respektive 180 modeller av ME 26.

Alla modeller kommer levereras med dekoder från Zimo förmonterad. Den som vill kommer även kunna få sin modell i ”authenticutförande”. På ren svenska blir det i nerskitat tillstånd, något som NMJ börjat erbjuda på de modeller man säljer.

Tillverkare: NMJ