Moduler hos Mj-Hobbyexperten

Den sista helgen i oktober var det öppet hus hos Mj-Hobbyexperten och på plats i butiken fanns en bland annat flera modulrallare från gruppen MMM.

Text: Jocke Sannagård
Foto: Jan Wallin

I flera år har MMM (Mälarmodulmöte) arrangerat små och stora modulvisningar i mellansverige. Ett återkommande visningstillfälle har varit butiken Mj-Hobbyexpertens årliga höstevenemang i månadsskiftet Oktober/November. Under ett par dagar byggs en mindre modulanläggning upp mitt i butiken och under de båda dagarna brukar man även gästas av tillverkare och kunniga modellrallare som visar upp sina pågående och avslutade projekt.

I år var det inget undantag och den sista helgen i oktober fanns modulerna på plats. Många passade på att besöka
butiken för att få se modulerna under helgen, då även NMJ fanns på plats tillsammans med SMJ och Mats Dahlberg. Läs också reportage från tidigare evenemang hos Mj-Hobbyexperten. Mer information om butiken finns här.